Масло за коса Nanoil

Какво е типично за маслото за коса Nanoil? Перфектна комбинация от естествени масла, богати на есенциални мастни киселини и витамини. Подходящо е за специфичната структура на косата и нейната порьозност. Ултра леката формула придава деликатен и приятен аромат. Всеки ще намери най-подходящото за себе си в една от трите версии. Естествеността, представена по изключителен начин. Несъмнено това е най-доброто масло за коса.

възстановяване на косата с масло Nanoil

Масла и други съставки

Естествените растителни масла са в основата на трите версии на маслото за коса Nanoil. Използвани са около 16 масла за създаването на трите формули. В зависимост от версията, всеки един продукт съчетава от 6 до 9 масла. Съставът има за цел да задоволи нуждите на различни типове коса (с различна структура). Ако косата Ви е с голяма порьозност, имате нужда от масла с по-големи частици. Маслото за коса Nanoil е единственото, което отговаря на нуждите на порьозността на косата. Ще имате трудности при намирането на друг продукт, който е толкова добре съчетан. Всяка версия изпълнява собствената си задача, по напълно естествен начин, благодарение на най-добрите масла. Какво ги отличава?

– Nanoil за коса с малка порьозност

Тази версия съдържа растителни масла и масла, изобилстващи от наситени мастни киселини. В случай на коса с малка порьозност е от решаващо значение да се използват леки и бързо абсорбиращи съставки, които не утежняват косата. Ето защо Nanoil за коса с малка порьозност е съставено от кедрово масло, арганово масло, кокосово масло, рициново масло, масло от маракуя, масло от бабасу, масло от моной, масло от ший и масло от купуасу. Те се поддържат от подходящи витамини, пантенол и UV филтър.

– Nanoil за коса със средна порьозност

Втората версия се състои основно от масла, които изобилстват от мононенаситени мастни киселини, например омега-7 и омега-9. Когато кутикулите са издигнати, имате нужда от съставки, които уплътняват и подсилват косата Ви. Ето защо Nanoil за коса със средна порьозност включва масло от макадамия, арганово масло, масло от марула, масло от жожоба, масло от маракуя и кокосово масло. Те са обогатени с витамини, UV филтър и коприна.

– Nanoil за коса с голяма порьозност

Третото предложение е съставът на маслата с най-големите частици, богати на полиненаситени мастни киселини, включително омега-3 и омега-6. По-увредената коса се нуждае от съставки, които реконструират и уплътняват кутикулите на космите. Nanoil за коса с голяма порьозност се състои от: бадемово масло, арганово масло, масло от вечерна иглика, масло от авокадо, масло от маракуя и масло от памук. Витамини, UV филтър, коприна, ланолин и кератин осигуряват допълнителни ползи.

Какво друго можем да кажем за съставките на маслото за коса Nanoil? Всяка версия съдържа две интересни субстанции, които няма да бъдат намерени в нито един друг продукт. Това са Kerastim и Baicapil. Първата потиска косопада, докато другата стимулира растежа на косата. Струва си да се подчертае, че маслата Nanoil не съдържат вредни вещества като силикони или парабени. Ето защо маслата Nanoil могат да действат като ефективни и естествени заместители на много други козметични продукти.

Възстановяване на увредената коса

Трябва да се отбележи, че маслото за коса Nanoil е отлично средство за възстановяване на косата, но не само това. Всяка версия е предназначена за коса, която има различни проблеми, така че трябва да прецените порьозността й преди да изберете кое масло е подходящо за Вас. Можете да намерите статии онлайн, които описват какво представлява порьозността на косата и какви са методите за идентифицирането й. Следващата стъпка е да изберете една от трите версии:

– Nanoil за коса с малка порьозност

Улеснява топлинното оформяне, намалява времето за изсъхване, контролира отделянето на себум в скалпа, увеличава обема и осигурява защита, например от висока температура и загуба на влага, причинена от слънчевата светлина.

– Nanoil за коса със средна порьозност

Предотвратява накъдрянето, укротява кичурите, улеснява разресването, показва естествените къдрици, дълбоко овлажнява и подхранва, предпазва краищата на косата от цъфтеж, придава блясък и еластичност, поддържа жизненост на скалпа.

– Nanoil за коса с голяма порьозност

Интензивно регенерира, възстановява кератиновите връзки, уплътнява космената структура, намалява накъдрянето и наелектризирането, предотвратява чупливостта, добавя еластичност, увеличава блясъка, омекотява, предпазва от цъфтеж и загуба на влага, контролира функцията на скалпа.

Благодарение на естествените съставки и леката формула за интензивно действие, можете да нанесете маслото за коса Nanoil както върху косата, така и върху скалпа. Маслото действа на повърхността на косата и вътре в кичурите. Осигурява многостепенна грижа и променя косата изцяло. Вашата прическа става по-здрава и красива след около 30 дни.

Съвети за приложение

Маслото за коса Nanoil може да се представи като най-многофункционалното масло за коса сред другите налични в търговската мрежа продукти. То е подходящо за различни типове коса и осигурява пълна грижа. Можете да го използвате по много различни начини, точно както естествените масла, които се използват при традиционни процедури на кичурите. Можете да го прилагате върху влажна или суха коса, преди или след измиване, за интензивна грижа или разкрасяване на прическата. Притежава по-богати съставки, защото съчетава силата на няколко масла. Как да използвате маслото Nanoil? Точно както е удобно за Вас самите. Например, нанесете го няколко минути преди измиване или го оставете за цяла нощ. За увеличаване на блясъка и за оформяне, например на къдрици, можете да използвате малки количества.

Най-важното нещо е да използвате маслото за коса Nanoil редовно, например на всеки няколко дни, когато измивате косата си. Не еднократната употреба, а системното приложение осигурява дълготраен ефект.

Допълнителна информация

Налично е онлайн на уебсайта на производителя. Цената на маслото за коса Nanoil е конкурентна, защото не плащате само за качеството на съставките и ефективността. Получавате наистина елегантен продукт, от който няма да можете да свалите очите си. Сайтът предлага и подробна информация за трите версии на маслото, съставките и ефектите. След като решите да купите продукта, доставчикът ще Ви донесе луксозната козметика в черна стъклена бутилка със златна помпа и капачка от естествено дърво.

Какви са основните предимства на Nanoil?

  • Единственото масло за коса, което съответства на структурата на косата (порьозност)
  • Само природни съставки и разнообразие от растителни масла.
  • Много алтернативни методи за прилагане.
  • Комплексна грижа за косата и скалпа.
  • Лека, ненатоварваща формула, която абсорбира лесно.
  • Много атрактивна цена.
  • Удобна, елегантна и твърда бутилка.
  • Един продукт, който осигурява хидратация, нутриенти, възстановяване и красота.

повече информация може да бъде намерена в официалния уебсйт – nanoil.bg